Even voorstellen

Mijn naam is Sabine Bierman. Ik ben getrouwd en moeder van een dochter van 18 en een zoon van 15 jaar. Naast mijn mooie taak als moeder, werk ik reeds 25 jaar met veel plezier in het basisonderwijs.

Van kleuters tot (momenteel) groep 8, heb ik veel ervaring opgedaan met allerlei leer- en opvoedvragen bij kinderen en hun ouders. Naast het lesgeven is mijn interesse in het kind er vooral, als het even iets minder hem gaat. Dan is een 10-minutengesprek met ouders niet voldoende en kun je in je dagelijkse lesgevende taak niet altijd rechtdoen aan de behoeften van een kind.

Nadat ik afgelopen jaar (2016) de opleiding tot Ik-leer-leren-trainer en kindercoach bij Tea Adema gevolgd had, wist ik zeker dat ik hier mee aan de slag wilde gaan. Haar oplossingsgerichte manier van werken met kinderen en ouders, passen erg bij mijn visie op opvoeden en leren.
Samen met het kind en zijn ouders zoeken naar wat het kind nodig heeft, is dan ook mijn belangrijkste taak als kindercoach. In deze rol hoop ik hier met mijn kennis, ervaring en intuïtie een positieve bijdrage aan te mogen leveren.

Het mooiste dat je kunt worden is jezelf…

Luister Kindercoaching

Luister Kindercoaching

Waterranonkellaan 11
7534 KJ Enschede

Contact

info@luisterkindercoaching.nl
06 – 15 62 38 36

Bedrijfsgegevens

KvK 67999646
BTW NL001948186B22